2008. november 13., csütörtök

Távmunka

Ajánlom FIGYELMEDBE Kajárik Béla e-book-ját!

"Figyelem: Az ezen az oldalon közölt információk megkérdőjelezhetik az otthonról végzett jövedelemszerző tevékenységre vonatkozó eddigi ismereteidet, emellett viszont jelentősen megnövelhetik az MLM vállalkozásod iránt érdeklők számát, és az abból származó bevételeidet is...
Mindenesetre én figyelmeztettelek!
" >>>> Tovább >>>

Online MLM 2.0 e-book  - Együttérző és Ügyfélbarát MLM

Na és a korábbit is ajánlom!



Távmunka lehetőség otthonról:


Mivel számomra nagyon jól bevált a fogyókúrám során a Herbalife termékek használata, én bizony anno csatlakoztam is a rendszerbe... Először persze pusztán csak azért, mert annyira tetszetős volt a 25% kedvezmény, ami a kezdőcsomag megvásárlását követő termékrendelésekkel járt, majd egyre inkább rájöttem, ez mennyire nekem való dolog...
A számítógép mindig is érdekelt... (bár az ősidőkben pusztán kényszerből használtam, de egyre inkáb vonzott, hogy bizonyos dolgot el tudjak rajta készíteni, így mindig megkérdeztem valakit, hogy hogyan kell, s persze bővült az ismeretem)

Mikor kiderült, hogy (abban a csoportban, ahová beléptem) ugye itt nem kell más MLM rendszerekhez hasonlóan címlistákat készíteni, embereket hívogatni, úton-útfélen mindenkinek erről beszélni, hanem minden interneten keresztül, itthonról történik, nagyon megtetszett.
Mivel kisfiam akkor még csak 10 hónapos volt, így különben is kézenfekvőnek tűnt ez a fajat munkamegoldás. Különben is vágytam már arra, hogy valami "értelmeset" is csináljak itthon, mintsem a gyermeknevelési magazinok,mondókázó könyvek, babafórumok bújása...

Na itt aztán megtanultam annyiféle dolgot: számítástechnikáról, levelezési rendszerekről, szoftverekről, honlapszerkesztésről, optimalizálásról, on-line marketingről, MLM marketingről, vonzás törvényéről... videókészítésről, hanganyagok használatáról, készítéséről... emberekkel való bánásról, amit különben nem igen tudtam volna magamra kényszeríteni! Sőt, még az angolomat is fel-fel elevenítem, hiszen sokszor oldalakat csak angolul tudok elérni!

Ja, és persze ami nem mellékes: az általam fogyasztott termékek árát megkeresem, sőt gyakran többet is!

Hogyan lehetek HERBALIFE tanácsadó?
Az ajánlási tevékenységünk eredményeként értékesített termékekért járó jutalékot csak akkor kapjuk kézhez, ha rendelkezünk egy - a Herbalife céggel megkötött - nemzetközi tanácsadói megbízással, és beregisztrálunk a céghez.
Ez a termékforgalmazási megállapodásról szóló nyomtatvány egy Nemzetközi Üzleti Csomagban van benne, ami az alábbiakat TARTALMAZZA:
  • Termékek (F1 italpor, F2 multivitamin tabletta, F3 fehérjepor, Zabrost tabletta).
  • Nemzetközi HERBALIFE tanácsadói megbízásra vonatkozó kérelem (nyomtatvány)
  • Min. 25%-os termékvásárlási kedvezmény
  • Egy Kézikönyv (Működési Szabályzat, Jutalékrendszer).
    DVD - a HERBALIFE üzleti lehetőségének bemutatására.
  • Marketing tevékenységet elősegítő kiadványok, nyomtatványok.
  • Fehérjekalkulátor (segédeszköz az alakformáló tanácsadáshoz)
  • Kitűzők: "Fogyjon le MOST! Kérdezze meg HOGYAN!" és "Formálja Át Alakját! Kérdezze meg hogyan!"
  • Jogosultság szakmai - hazai és nemzetközi - továbbképző tanfolyamokon való részvételre.
  • Hozzáférési lehetőség a cég központi - a termékforgalmazók üzletviteli adminisztrációját és tájékoztatását szolgáló - honlapjához.
  • Csatlakozási jogosultság a cég távoktató rendszeréhez.
    HBN - Internetes video adások többnyelvű változatának vételi lehetősége.
Az Üzleti Csomag ÁRA: 29.300.- Ft
Partner munkatársaink számára az alábbi eszközöket és lehetőségeket
BIZTOSÍTJUK:
  • Saját -termékértékesítő - honlap (www.wellness-bea.hu tipusú).
  • Saját - munkatárs toborzó - honlap (www.wellness-eva.hu/tavmunka típusú)
  • Lehetőség mindazoknak az internetes segédeszközöknek és programoknak, e-mail válaszadó automatáknak a használatára - betanulást követően - amelyekkel jelenleg mi is dolgozunk.
  • Alkalom a bevált - ügyfélbarát - Internet marketinges, ügyfélkör bővítő - módszereink megismerésére és elsajátítására.
  • Csoportunk tagjainak képzésére szolgáló

    távoktató honlapunk és
    tréningjeink video- és audio felvételeinek használati lehetősége.
  • Jogosultság a rendszeres - távoktató - WEB- konferencia telefonbeszélgetéseinken és ONLINE üzleti bemutatónkon való részvételre, és csoportunk tagjaival folytatott tapasztalatcserére.
  • Jogosultság személyes szakmai tanácskérésre és konzultációra a 12 éves Herbalife és ebből 8 éves internet marketinges tapasztalattal rendelkező szponzori (vállalkozási tanácsadói) vonalunk tagjaival.
  • Mindezek lehetővé teszik, hogy a tanácsadaó munkát távmunkában, otthonról, interneten keresztül végezhesd.

    Jelmondatunk: "Nem az a fontos, hogy mit tudsz, hanem hogy mit csinálsz jól!"

Nincsenek megjegyzések: